Publicat el 19/05/2019

S’està duent a terme la instal·lació de llums a diverses parades en compliment del que va escollir la ciutadania en el Pressupost Participatiu 2019

Des de l’Àrea de Mobilitat de l’Ajuntament ja s’està duent a terme el projecte de millora de les marquesines d´autobús, un projecte recollit en el Pressupost Participatiu 2019 i que està dotat amb 2.500 euros. Es tracta de la instal·lació de llums per tal que les parades estiguin ben il·luminades quan es fa fosc, millorant així la comoditat i la seguretat pels usuaris i usuàries.

Les primeres marquesines que es van millorar van ser les del recorregut del bus urbà, en concret a la de l’estació de Renfe, direcció Girona, i a la marquesina de l’església de Sant Pere. En els darrers dies s´ha encarregat la instal·lació dels llums a les marquesines de les Lloses (dir sud), les dues de la Masia, la de la plaça de la Vila, la de l’av. Pau Casals (Pisos Tordera) i la Marinada. A més de la il·luminació també s’ha millorat el conjunt de les parades, instal·lant un rètol amb el nom de la parada i les línies que s’aturen, una vitrina amb els horaris amb un nou format i s’han substituït sis vidres que es trobaven trencats.

Amb aquesta darrera actuació quedaran instal·lats els llums a totes les marquesines municipals. Les úniques marquesines que no disposaran de llums són les de l’av. Catalunya i la de l’estació direcció Barcelona, perquè són de titularitat de la Generalitat de Catalunya.

 

Deixa un comentari