Les III Jornades de Fotografia Creativa del Masnou comencen el divendres 21 d´octubre | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 20/10/2011

El divendres 21 d´octubre, a les 19 h, a la Biblioteca Municipal Joan Coromines (Edifici Centre, Josep Pujadas Truch, 1A), va tenir lloc la inauguració de les III Jornades de Fotografia Creativa del Masnou, organitzades per l´Associació de Fotografia el Masnou (FEM).
A continuació, es farà una visita guiada a l´exposició “Una visió de Mèxic”, de Carles Fontserè, amb comentaris de Terry Broch. Els actes continuaran amb una taula rodona titulada “La imatge: aprendre a mirar”, amb la participació de Paco Elvira, Eva Parey i Óscar Orengo, amb Héctor Zampaglione com a moderador.
Les Jornades van continuar el dissabte, amb els tallers “Aprendre a mirar a través de l´obra dels grans fotògrafs”, de 10 a 13 h, amb Eva Parey, i “Fotometria i histograma”, de 16 a 18 h, amb Faustí Llucià. Finalment, de 18 a 21 h, s´oferiran visites guiades a les exposicions de les III Jornades a càrrec dels autors i autores. Aquestes exposicions seran les següents:


Carles Fontserè: “Una visió de Mèxic”
Lloc: Sala d´actes del Museu Municipal de Nàutica, Edifici Centre


Óscar Orengo: “Retratos del cine iberoamericano”
Casa de Cultura


Aníbal Trejo: “Correfocs”
Sala d´exposicions Blau


Col·lectiva de la FEM
Passadís de la primera planta de l´Edifici Centre


Col·lectiva 1r i 2n cursos FEM 2011
Passadís de la 3a planta de l´Edifici Centre


Roger de Marfà: “Una mirada comercial”
Sala d´exposicions Vins i Divins


Alexandra Castillo: “La mirada de la FEM”
Sala d´exposicions Àgora


David Suñol: “Etiòpia”
Sala d´exposicions Dit i Fet (Teià)

Deixa un comentari