Publicat el 27/10/2021

Dijous, 28 d’octubre, el Centre Cultural el Carme acollirà durant el matí una jornada de conferències, testimonis i debat i a la tarda el Racó d’en Gual serà l’escenari d’activitats lúdiques

Les II Jornades de Gent Gran que se celebraran a Badalona el pròxim dijous 28 d’octubre tindran com a eix l’impacte de la Covid-19 en la salut mental de les persones grans. El Centre Cultural El Carme, al carrer de Francesc Layret, acollirà durant el matí conferències, debats i testimonis, i a la tarda, al Racó d’en Gual, davant de l’Escola del Mar, tindran lloc diverses activitats lúdiques.

Les II Jornades estan organitzades pel grup de treball d’entitats i recursos  “La Teranyina”, i amb el suport de l’Ajuntament de Badalona, Badalona Serveis Assistencials (BSA) i el Servei d’Atenció Primària Barcelonès Nord i Maresme de l’Institut Català de la Salut (ICS).

PROGRAMA 

Matí-Jornada Tècnica. Centre Cultural El Carme (carrer de Francesc Layret, 78-82)
– 9 hores. Recepció dels assistents.
– 9.30 hores. Conferència a càrrec del Dr. Jorge Cuevas Estevan, coordinador d’hospitalització i urgències de psiquiatria de l’Hospital Universitari Germans Trias i Pujol.
– 10.30 hores. Pausa i cafè.
– 11 hores. Testimonis. Amb la participació de Cecilia Haro, Teresa Roselló i Ma Carmen Turón del Centre Sociosanitari El Carme, de Badalona Serveis Assistencials.
– 11.45 hores. Presentació del grup “La Teranyina” a càrrec d’Anna Espí, presidenta de l’Associació de Familiars Alzheimer de Badalona.
– 12.15 hores. Espai de debat i torn de preguntes.
– 13 h Finalització de la jornada del matí.

Tarda- Activitats lúdiques. Racó d’en Gual (davant de l’Escola del Mar al passeig de la Rambla)
– 16.30 hores. Activitat lúdica
– 17 hores Actuació del grup musical Cantaquetx
– 18 hores Berenar
– 18.30 hores Finalització de la jornada

L’activitat és oberta a tota la ciutadania, prèvia inscripció a: 

Presencialment: Associació de Veïns del Centre de Badalona, carrer de Sant Miquel, 34 (dilluns i dijous de 17 a 20 hores).
– Telèfon: 93.399.46.02
– Correu electrònic: segonesjornadesggbdn@gmail.com 
– Formulari https://forms.gle/SRvMUuJ7uzcXwri8A

La primera edició de les “Jornades de Gent Gran” va tenir lloc l’any 2019 i l’any 2020 no es va poder realitzar a causa de la pandèmia. Enguany es reprèn l’activitat amb la iniciativa del grup La Teranyina format per les entitats Amics de la Gent Gran; Fundació Privada Llegat Roca i Pi; Creu Roja, Fundació Catalunya La Pedrera, Càritas, Associació de Familiars Alzheimer de Badalona, Aula d’Extensió Universitària per a la Gent Gran de Badalona, i l’Associació de Veïns del Centre de Badalona.

Redacció
Imatge i Font: Ajuntament de Badalona

 

 

Deixa un comentari