Les escoles de Vilassar de Dalt realitzen tallers sobre reciclatge | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 07/11/2011

La regidoria de Medi Ambient, a través de l´empresa Spora ha impulsat tallers sobre recollida selectiva a les 3 escoles de primària del municipi.
L’objectiu d’incidir sobre la població escolar és doble: primerament educar a les noves generacions per a la prevenció de la generació de residus, i al mateix temps servir de mitjà de transmissió de la informació a les seves llars, realitzant un paper exemplificador sovint més útil que les campanyes adreçades directament a la població adulta.


Els tallers, d´una hora i mitja de durada cadascun, han constat d´una primera part teòrica en la què, amb el suport d´un power point, s´ha donat a conèixer la situació actual de la separació selectiva dels residus a Vilassar de Dalt. També s´ha treballat per augmentar el coneixement sobre el tipus de recollida del municipi i les estratègies per reduir la generació de residus.
La segona part del taller ha consistit en la realització d’un joc amb tot el grup classe per reforçar els missatges més importants sobre reciclatge, separació selectiva i prevenció. Durant aquesta segona part, a més dels continguts, es treballen objectius actitudinals propis del nivell del grup: cooperació, col·laboració, torn de paraula, debat… etc.
Spora ha realitzat un total de 6 tallers a alumnes d´entre 1r i 5è de primària de les escoles Francesc Macià, Sant Jordi i Nova Immaculada amb una valoració positiva tant per part del professorat com de l´equip docent que ha impartit els tallers.

Deixa un comentari