Publicat el 01/02/2015

Enguany, 72 empreses (1 més que a l´anterior edició) han obtingut el distintiu. Aquest és un segell que  reconeix el compromís amb la qualitat turística.  El SICTED està coordinat a la comarca pel Consorci de Promoció Turística del Maresme.
Com informa el Consell Comarcal del Maresme, les 72 empreses i serveis distingits el 2014 són dels municipis següents: 
Calella, Santa Susanna, Pineda de Mar, Malgrat de Mar, Argentona, Dosrius, Sant Andreu de Llavaneres, Caldes d´Estrac, Mataró, Tiana, Premià de Mar, Alella i Arenys de Mar. També ha estat certificada una empresa de Blanes que presta serveis al Maresme.
D’altra banda, la majoria d´empreses i serveis que estaven certificats el 2013 han repetit distintiu el 2014. També hi ha hagut 6 noves incorporacions, 4 d´elles del municipi d´Arenys de Mar: els museus Marès de la Punta i Molfulleda de Minerologia, Sa Voga i Sinera Cultura; i 2 de Dosrius: Rukimon-Rucs del Corredor i Maraventura.
El Sistema Integral de Qualitat Turística en Destinació és una metodologia de treball que proporciona i garanteix als ciutadans que l´empresa o el servei turístic que estan rebent ha estat avaluat i ha complert tota una sèrie de requisits que acrediten la seva qualitat. La Diputació i la Cambra de Comerç són les responsables de la implantació del SICTED  a la província de Barcelona. Al Maresme, l´ens gestor del projecte és el Consorci de Promoció Turística.
Una altra dada de referència és que la destinació que té més distintius SICTED de la província és el Maresme. En concret, 72 dels 341 segells de qualitat concedits el 2014 són per a empreses o serveis de la comarca.

Deixa un comentari