Les consultes externes de l’Hospital Municipal de Badalona, des d’ara, estan en servei al Nou Centre d’especialitats Sant Anastasi | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 03/10/2011

 El nou Centre d’especialitats Sant Anastasi va completar el passat 3 d’octubre el procés de trasllat d’un important nombre de consultes que fins ara es trobaven ubicades a l’Hospital Municipal.


Es tracta concretament dels consultoris d’Oftalmologia, Otorinolaringologia, Salut Laboral, Psiquiatria, Endocrinologia, Educació Diabetològica, Consell dietètic i Reumatologia. L’edifici de consultes externes es troba situat al carrer de Sant Anastasi, 67-69, a escassos 25 metres de l’Hospital Municipal.


L’edifici que acull el nou equipament, que fins a l’any 2009 havia funcionat com una escola de primària, va ser reformat completament en el marc dels projectes desenvolupats a Badalona a càrrec del Fons Estatal per a l’Ocupació i la Sostenibilitat Local (FEOSL). Les obres van durar un any aproximadament i van finalitzar el passat mes de juny. Des d’aleshores s’ha està treballant en el condicionament i equipament del centre per acollir les consultes.


Aquest projecte ha comptat amb un pressupost de 2.166.838 euros. A aquesta xifra cal afegir el cost d’equipar el nou centre per un import de 432.000 euros. El centre disposa d’una superfície útil de 816 metres quadrats, distribuïts en planta baixa i 4 pisos.


L’horari de funcionament del nou Centre d’especialitats Sant Anastasi va de dilluns a dijous, de 8 a 17 hores; i els divendres de 8 a 14 hores. Es calcula que al nou centre d’especialitats s’atendrà diàriament una mitjana de 210 pacients.


Aquest nou equipament pertany a l’Hospital Municipal de Badalona que és un dels centres gestionats per Badalona Serveis Assistencials (BSA). Es tracta d’una organització sanitària municipal que té com a finalitat prestar serveis de salut i atenció a la dependència al Barcelonès Nord i el Baix Maresme. Amb 10 centres i 1.200 professionals dóna cobertura a una població de referència de 435.000 persones.


Recordem que el nom d’aquest nou equipament, Centre d’especialitats Sant Anastasi, va ser escollit mitjançant un concurs obert a tots els professionals de BSA.

Deixa un comentari