Publicat el 01/10/2021

A partir de l’1 d’octubre les Biblioteques de Mataró oferiran la totalitat dels seus serveis, ampliaran l’aforament en l’ús d’ordinadors i recuperaran les activitats programades en format presencial ampliant els aforaments de públic

Es reprèn la programació presencial d’hores del conte, tertúlies literàries, clubs de lectura i xerrades, entre moltes altres activitats que es tornaran a oferir. Es mantindran totes les mesures de prevenció per tal de garantir la seguretat per als usuaris i el personal que hi treballa; distància social, rentat freqüent de mans, i ús de mascareta.

A més, les biblioteques de Mataró amplien el seu horari d’atenció al públic respecte al seu horari habitual abans de la pandèmia, passant de 96 a 100 hores setmanals.

La Biblioteca Pompeu Fabra incrementarà en 5 hores setmanals els seus horaris d’atenció al públic, obrint cada migdia de dilluns a divendres. El nou horari d’obertura serà de dilluns a divendres de 9.30 a 20 h i els dissabtes de 10 a 14 h i de 15.30 a 19 h.

La Biblioteca Antoni Comas obrirà al públic un matí més. El nou horari serà els matins de dimarts, dimecres i divendres de 9.30 a 14 h, les tardes de dilluns a divendres de 15.30 a a 20h i els dissabtes de 9.30 a 13.30 h.

Redacció
Imatge i Font: Ajuntament de Mataró

Deixa un comentari