Les ADF de Teià i Alt Maresme guanyen els Premis de prevenció d´incendis forestals de la Diputació | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 26/11/2012

Els guardons que cada any convoca la Diputació de Barcelona van ser lliurats el passat dissabte 24 de novembre, per l’ens, en una festa que va aplegar més de 500 persones a Tordera. Enguany optaven als premis 18 candidatures


El Premi Rossend Montané, a la millor obra o projecte de prevenció, dotat amb 4.800 euros, ha estat per l´ADF Teià que actua sobre la totalitat del territori forestal d´aquest municipi. L´accèssit de 1.800 euros ha correspost a l´ADF de Sant Sadurní d´Anoia.


Pel que fa al premi Palestra a la millor organització, dotat també amb 4.800 euros, ha correspost a l´ADF de l´Alt Maresme, formada pels municipis de Calella, Santa Susanna, Palafolls, Pineda de Mar i  Malgrat de Mar. L´accèssit d´aquest premi, dotat també amb 1.800 euros, se l´ha endut l´ADF Puig Vicenç secció Sant Boi.


Finalment, el Premi d´Honor Joaquim M. De Castellarnau, de reconeixement públic a persones que han destacat en aquest camp, ha recaigut en aquesta XVI edició en Josep Orra, de Seva, persona clau en la història de l´ADF Montseny Ponent, creada fa 25 anys.

Deixa un comentari