Publicat el 07/10/2016

Aquest diumenge 9 d’octubre la Jugatecambiental del Parc de Can Solei i de Ca l’Arnús proposa una sèrie d’activitats familiars centrades en l’aigua i la vida aquàtica al parc per sensibilitzar els més petits vers la importància de l’aigua per a la vida. 
Totes les activitats es duran a terme de les 11.30 hores a les 13.30 hores.

Per una banda, s’oferirà el taller ‘la vida aquàtica al parc’ on els participants coneixeran les basses i fonts que hi ha en el parc i comprovaran la importància que té l’aigua en aquest microclima urbà que és el parc de Can Solei i de Ca l’Arnús. També es visitarà la bassa del jardí de les papallones i es prendrà una mostra de l’aigua per tal d’analitzar-ne les principals característiques i observar els organismes aquàtics amb l’ajuda d’una lupa binocular.

En paral·lel, també s’oferirà el taller ‘Aigua neta’, adreçat al públic en general i nens a partir dels 6 anys. Durant l’activitat es donaran a conèixer els diferents procediments que s’utilitzen per a la depuració de l’aigua i s’explicarà el paper clau de les depuradores. Aquesta activitat forma part del Programa Metropolità d’Educació per a la Sostenibilitat.

A més, com cada diumenge al matí fins al 27 de novembre, a la glorieta del parc (a prop de la torre del rellotge) també hi haurà divertides propostes per conèixer l’entorn a través d’activitats plàstiques i visuals de la mà de l’Obrador de la Riera.

Totes les activitats són gratuïtes, no cal inscripció prèvia i el punt de trobada és a la glorieta de la Jugatecambiental a les 11.15 hores.

El projecte de la Jugatecambiental del parc de Can Solei i de Ca l’Arnús està organitzat per l’Ajuntament de Badalona amb la col·laboració de l’Àrea Metropolitana de Barcelona, l’estudi d’art l’Obrador de la Riera i l’Associació per l’estudi de la flora i de la fauna ALOC.

Tota la programació de tardor de la Jugatecambiental a:
http://badalona.cat/portalWeb/getfile?dID=91775&rendition=web

Deixa un comentari