Publicat el 16/09/2014

L’Equip de Govern de l’Ajuntament del Masnou lamenta la piulada de contingut amenaçador cap al President de la Generalitat, Artur Mas, que va publicar el PP del Masnou el dissabte 13 de setembre.
Els edils de CiU i ERC-AM no consideren suficients les explicacions rebudes fins al moment, ni el fet que des del mateix perfil de Twitter es demanessin disculpes i es retirés la piulada de contingut amenaçador. A més d’exigir una explicació clara del que ha succeït –i que aquesta es produeixi aviat–, l’Equip de Govern també reclama una depuració de responsabilitats de les persones responsables de l’esmentada publicació. Igualment, promourà un pronunciament unitari del conjunt dels grups municipals que conformen el Ple de l’Ajuntament mitjançant una moció en la propera sessió, el dijous 18 de setembre.
El text de la moció rebutjarà qualsevol forma de violència per assegurar el manteniment de la convivència i reclamarà el respecte cap a les institucions i les manifestacions de les reivindicacions ciutadanes.

Deixa un comentari