L’entitat Natura organitza un -Viatge de natura, història i paisatge: descobrir el Priorat- | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 29/08/2012

Hem pensat que abans d’acabar l’any calia tornar a agafar els trastos i marxar de viatge, sense massa presses, i per això hem triat un petit paradís dels paisatges, els senders, la cuina i el vi: el Priorat.
I com no pot ser d’una altra manera, et volem descobrir un Priorat diferent, travessant corriols per vinyes i oliveres, seguint antics camins de ferradura, i coneixent pobles i rius amb llegendes per a somiar. I sense oblidar un bon àpat amb els productes tradicionals de la cuina del Priorat, i descobrint els vins d’una terra que s’ha sabut recrear ella mateixa, sense perdre la seva manera de ser.
Preu del viatge per persona: 100 € pels socis de Natura, ADF, CEA i F.B, i de 105 € per a la resta del públic. Descomptes en habitacions triples i familiars.
Inclou l’autocar, l’estada a l’hostal del Senglar de l’Espluga de Francolí***
(allotjament, sopar i esmorzar-bufet en habitació doble), l’assegurança de viatge (accidents, pèrdues, robatoris…), el transport en autocar, guia de natura, l’accés al blog (web) exclusiu del viatge amb tota la informació
.
Preu sense el sopar, 90 i 95 € respectivament.
El primer dia (dissabte), pel matí, es farà una caminada i dinar de pic-nic (cadascú se l’haurà de portar). Per les persones que no facin la caminada, es farà una visita amb el propi autocar. Opcionalment, pel dinar del diumenge 7, s’ofereix un menú de tast de productes del Priorat per 23 € (vins inclosos), a una Fonda Rural de Siurana, o bé dinar lliure en aquest municipi. Caldrà indicar-ho a l’hora d’apuntar-se.
Places limitades. Cal fer la reserva al 629.04.02.95, i una vegada es rebi la confirmació, posteriorment, abans del 15 de setembre, fer el pagament a mà o al nº compte (núm. de compte de Natura 2100 0354 11 0100561863 de la Caixa), indicant el nom i cognoms de la persona/es que vindrà/n al viatge i telèfon.
Organitza l’entitat NATURA.
naturamaresme@gmail.com

Deixa un comentari