Publicat el 01/12/2021

La Colla de Geganters i Grallers de la ciutat donaran el tret de sortida de la campanya de Nadal de Calella amb un espectacle que acompanyarà la inauguració de la il·luminació nadalenca

 

El desembre i el gener son el període de l’any on la il·lusió i la innocència estan a flor de pell. El tret de sortida d’aquest moment tan especial el dona l’encesa de les llums de Nadal que serà aquest divendres 3 a les 17,30h, a la plaça de l’Església. Els carrers de Calella s’il·luminen i ajuden a crear un clima diferent a la de la resta de l’any que és capaç d’arribar per igual a petits i a grans.

Aquest divendres, 3 de desembre, a la Plaça de l’Ajuntament (17.30h), les noies i els nois de la Colla de Geganters i Grallers de la ciutat faran un espectacle que acompanyarà l’Encesa de les llums de Nadal.
L’Àrea d’Economia Local de l’Ajuntament ha organitzat un seguit d’activitats per a que tothom pugui gaudir d’unes festes de Nadal plenes d’il·lusió i de màgia.
A part es publicarà un vídeo promocional del comerç de Calella que es podrà visualitzar a través de les Xarxes Socials del Calellaesmes.

Les activitats i les campanyes son:

Del 3 al 25 de desembre. Campanya dels Tions i de les Tiones de Calella.
Calella tindrà aquest any 9 Tions i Tiones gegants repartits per tota la ciutat, 4 de més grans i 5 de més petits. Amb els 4 Tions grans es farà un sorteig a través de diferents codis QR.

Totes les persones que vulguin participar-hi ho podran fer a través d’aquest codi i només hauran d’omplir unes dades i contestar correctament una pregunta que hi haurà a cada Tió. Cada Tió tindrà un val de 50€ per gastar als comerços de l’associació de Comerciants i regals de diferents establiments que col·laboren amb la campanya. Entre els 4 tions se sortejaran un total de 1.500 €
. De l’1 de desembre al 9 de gener. Campanya de l’Associació de Comerciants “Sumaquilòmetres i Sumadiners”
Torna una nova edició del “Sumaquilòmetres… i sumadiners”, seguint  amb el format i la dinàmica de l’any passat:
Ø  Els quilòmetres estaran repartits en 4 blocs amb 5 caselles a cadascun: 4 amb vals de regal per comprar i gastar en tots els establiments adherits a la campanya i 1 amb un viatge on el valor l’indicarà la casella corresponent.
Tots els vals que conformen el “Sumaquilòmetres… i sumadiners” aniran dels 100 als 1.500€.

.  El 18, 23 i 29 de desembre i el 3 de gener. Passejada dels personatges infantils.
De les 18.00 a les 20.00h hi haurà la passejada dels personatges d’animació infantil, pel centre comercial.
. El 24 de desembre. CagaTió al Mercat Municipal.
De les 11.00 a les 13.00h, al Mercat Municipal, hi haurà instal·lat un Tió per a que els més petits i més petites el facin cagar.
. Del 27 de desembre al 5 de gener. Bústia Reial al Mercat Municipal
S’ instal·larà una Bústia Reial per a que tothom pugui venir al mercat i deixar la seva carta
.  El 2 de gener. Patge Reial de l’Associació de Comerciants.
De les 10.00 a les 13.00h i de les 17.00 a les 20.00h hi haurà el Patge Reial a la plaça de l’Església, tothom que vulgui podrà portar la seva carta.
.  El 4 de gener. Espectacle Fantasia.
De les 18.30 a les 19.30h, a la Plaça de l’Església, se celebrarà l’Espectacle Fantasia per a tota la mainada.

Redacció
Imatge i font: Ajuntament de Calella

 

Deixa un comentari