Publicat el 13/06/2016

Fundada a Barcelona i amb més de 25 anys d’experiència al sector, Kriter Software compta actualment amb més de 500 clients en actiu i vol seguir ampliant la seva trajectòria en tots els àmbits: a més de l’expansió territorial, durant tot el 2016 Kriter ha augmentat un 10% la seva plantilla. 
La delegació de Madrid, encapçalada per Raúl Moreno, permetrà a Kriter Software oferir un millor servei i atenció als clients de la ciutat i, alhora, apropar-se més a la resta de clients que la companyia té arreu de l’estat. “KRITER ERP és actualment la solució més competitiva a Espanya ja que s’adapta 100% a totes les necessitats del mercat”, assegura Moreno.

L’empresa ha instal·lat la delegació de Madrid al carrer Santa María Magdalena, 10-12; i des d’aquí vol seguir desenvolupant solucions software per a la gestió empresarial totalment concebudes per al mercat espanyol i d’acord amb la legislació vigent. La consultora catalana també està especialitzada en productes com el RepCamp, portal de clients, e-commerce i digital corners, entre d’altres.
Un cop consolidat el territori nacional amb un àmplia cartera de petites i mitjanes empreses que desencadenarà un important augment de la facturació, la companyia preveu en el futur ampliar els seus serveis també al mercat sud-americà. Des de 1989, Kriter Software fabrica software de gestió per a empreses amb l’objectiu de desenvolupar solucions estàndards i parametritzables que cobreixin les necessitats de les mitjanes empreses de múltiples sectors amb productes innovadors, perdurables i amb un servei de qualitat i de proximitat.
Entre totes les aplicacions desenvolupades per la companyia destaca la plataforma de gestió KRITER ERP que aporta solucions web e-commerce i de mobilitat empresarial amb eines CRM. 

Deixa un comentari