Publicat el 28/06/2021

Després de l’ambiciosa edició 2020 ajornada a última hora, Cabrera de Mar s’omplirà aquest estiu de concerts, activitats i espectacles per a tots els públics. Serà del 30 de juliol al 2 d’agost a l’espai de Can Carles.

Durant quatre dies Cabrera de Mar acollirà per primera vegada L’Emplaça’t Festival, amb un cartell de luxe amb grans noms com Els Pets, Suu, Doctor Prats, Zoo, Ebri Knight o Reggae per Xics. En total seran set sessions de concerts a l’espai de Can Carles amb aforament limitat a 1.000 persones (amb possibles ampliacions segons la normativa del moment).
Quatre d’aquestes sessions seran a un preu simbòlic d’1 euro i les altres tres amb preus de 12 a 20 euros (amb un abonament per aquests tres concerts de pagament a 40 euros).

Recordem que el 2020, en motiu del cinquè aniversari de L’Emplaça’t, s’havia d’estrenar l’Emplaça’t Festival amb un cartell de luxe, però finalment es va haver d’ajornar a pocs dies del seu tret de sortida degut a l’empitjorament de les dades COVID.
Aquest 2021, un any després, s’estrena per fi l’esperada reinvenció d’aquest festival popular impulsat des de l’Ajuntament de Cabrera amb una programació d’autèntic luxe i pensada per a tots els públics.
Aquesta programació no substitueix a la programació habitual de Festa Major, sinó que s’integra a ella per a completar i potenciar les dates a l’entorn de Sant Feliu.

Divendres 30 de juliol (23h): 12€
– Pachawa Sound
– Zoo
– The Tyets
*Castell de Focs

Dissabte 31 de juliol (20h): 20€
– Pau Alabajos
– Els Pets

Dissabte 31 de juliol (24h): 1€
Emplaça’t (amb RIU)
– Ebri Knight
– DJ Sendo

Diumenge 1 d’agost (11h): 1€
*Histories d’en Marius i l’Helena
*Correfoc Infantil

Diumenge 1 d’agost (11h): 1€
*Histories d’en Marius i l’Helena
*Correfoc Infantil

Dilluns 2 d’agost (17.15h): 1€
– Reggae per xics
*Convidada dels Senyors de Burriac

Dilluns 2 d’agost (22.30h): 1€
*Crema de Bruixes
– Versión Impossible

Hi haurà un abonament disponible a 40€ que inclourà els tres concerts de pagament:
– Divendres 30 juliol (23h)
    Pachawa Sound  – Zoo  – The Tyets
Dissabte 31 de juliol (20h)
   Pau Alabajos  – Els Pets
– Diumenge 1 d’agost (24h)
   Suu – Doctor Prats

Compra entrades: www.emplaçat.cat

UBICACIÓ I ACCÉS:
ESPAI CAN CARLES
Horta de Can Carles (Avinguda Onze de Setembre).CABRERA DE MAR
L’espai de Can Carles amb aforament limitat a 1.000 persones, és tracta d’una localització on trobem una construcció de caracter gòtic modern del segle XIV-XVII rodejada per natura.

 

 

 

 

Deixa un comentari