L´edifici de Can Sabatés de Vilassar de Dalt, premiat a la 3a Mostra d´Arquitectura del Maresme | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 02/11/2011

L´edifici de vivendes, promogut per Viserma i dissenyat per l´arquitecte Arturo Frediani i Sarfati ha obtingut el Premi Edificis d’habitatges plurifamiliars de promoció pública.


En una gala celebrada el passat divendres 28 d´octubre, l´edifici vilassarenc va ser reconegut amb aquest premi juntament amb 5 construccions més, guardonades amb altres reconeixements. Al certamen s´hi van presentar 129 projectes.
Aquest projecte planteja l’habitatge social d’acord amb les oportunitats específiques del nostre temps i context. La intenció del projecte va ser la d’explotar el potencial de nous estàndards ocults dins de la definició normativa dels existents. En conseqüència es van voler fabricar habitatges que no estiguessin obligats a la recerca d’un estil dels que acostuma acompanyar l’arquitecte sinó desenvolupar un conjunt de maneres de fer originades amb naturalitat, a vegades amb immediatesa, des de les pròpies estratègies del projecte. Una arquitectura per a un temps complicat.
En la 2a edició d´aquests premis triennals, Viserma ja va aconseguir un premi, en aquell cas, pels Forns Romans de La Fornaca.

Deixa un comentari