Publicat el 10/05/2024

El 31 de maig i 1 de juny tindrà lloc a Cabrera de Mar la segona edició de la Fira EcoConstruir

 

 

La Fira EcoConstruir, un esdeveniment obert al públic i als professionals de la bioconstrucció on es mostraran les últimes tendències en innovació i sostenibilitat.

Aquesta fira segueix a l’empenta donada l’any 2023, quan deu ajuntaments del Maresme, amb el suport de la Diputació de Barcelona, van unir forces amb EcoHub per promoure la innovació i la sostenibilitat en el sector de la construcció mitjançant la introducció de tecnologia.

La Fira tindrà lloc els dies 31 de maig i 1 de juny i serà un punt de trobada únic al Maresme, on professionals de la bioconstrucció es reuniran per presentar disciplines professionals del sector, oferint l’oportunitat a noves generacions de conèixer de prop nous oficis i tècniques constructives vinculades a l’arquitectura sostenible.

Professionals, experts i nous talents del sector presentaran solucions innovadores en l’àmbit de l’arquitectura en un espai lúdic i educatiu. Més de vuitanta professionals de la bioconstrucció presentaran les seves propostes i serveis en l’àmbit de l’arquitectura sostenible. Un espai per a professionals que cerquen solucions tècniques i artesanals per millorar la qualitat de vida sense agredir el medi ambient.

La fira pretén també connectar empreses amb persones en cerca de feina i, per fer-ho, s’organitzaran xerrades i activitats entorn de l’ocupabilitat del sector.

Enguany s’inaugura el nou espai Àgora, dedicat als oficis, on experts reconeguts i professionals en salut del medi ambient oferiran xerrades sobre l’ús de materials naturals, energies netes i gestió de l’aigua, entre altres temes d’actualitat.

EcoHub porta anys impulsant el canvi de model cap a una construcció positiva per a l’ecosistema i està compromès amb un objectiu clar: el respecte pel medi ambient, amb un esdeveniment que uneix l’artesania i la tecnologia per afrontar nous reptes cap a la sostenibilitat.

Aquesta iniciativa ha estat possible gràcies a la col·laboració públic-privada impulsada pels ajuntaments d’Argentona, Cabrera de Mar, Dosrius, el Masnou, Montgat, Òrrius, Premià de Dalt, Tiana i Vilassar de Mar.

EcoHUB -Carretera de Argentona nº8, Cabrera de Mar, -Web: https://ecoconstruir.com/

 

Redacció

 

Deixa un comentari