Publicat el 03/03/2023

6 mesos després de la seva ampliació, prop de 2000 persones utilitzen l’autobús directe cada setmana, amb una tendència clarament a l’alça.

 

 

 

El passat mes de setembre es va aconseguir solucionar una demanda històrica de la ciutadania de Cabrils, millorar la mobilitat en transport públic entre Cabrils i la capital catalana. El 5 de setembre es va posar en marxa l’ampliació de les expedicions del transport públic de viatgers per carretera, l’autobús 806, que, hores d’ara, de dilluns a divendres, duu a terme 10 expedicions diàries d’anada cap a Barcelona i 8 de tornada cap a Cabrils.

Mig any després, els resultats demostren la necessitat que hi havia d’aconseguir noves expedicions. Durant les primeres setmanes d’aquest 2023, després de les festes nadalenques, l’empresa concessionària informa que hi ha una mitjana de més de 400 persones usuàries diàries d’aquest mitjà de transport, amb una tendència clarament a l’alça.

Podeu consultar els horaris i parades en el següent enllaç.

I l’Ajuntament continua treballant per la millora de la mobilitat amb transport públic. En breu s’iniciaran les obres de construcció d’una nova parada d’autobusos a la carretera BV-5023, davant la zona escolar, que substituirà la parada ubicada al costat de la rotonda, sentit ascendent. Aquesta nova parada millorarà la seguretat de les persones que utilitzen aquest mitjà i, a la vegada, evitarà els embussos de trànsit que es produeixen quan els autobusos utilitzen aquesta parada.

 

Redacció
Imatge i font: Ajuntament de Cabrils

 

 

Deixa un comentari