Publicat el 19/01/2018

L’entitat Vilassar Comerç, que dinamitza el comerç local de Vilassar de Mar, impulsa la dinamització en el municipi i compta amb 132 botigues i establiments comercials.

L’acte de presentació de la campanya ‘Tots som comerç’ va fer-se el passat divendres 12 de gener, a la sala cultural Maria Roser Carrau. De moment, és previst penjar a 250 fanals del municipi unes banderoles commemoratives amb fotografies properes i familiars dels comerciants, agrupades sota l’eslògan #TotsSomComerç, entre d’altres activitats.

A la presentació de la campanya, segons va informar Vilassar Ràdio, Xavier Svoljsak, representant a la Junta de l’entitat, va explicar que l’objectiu “és apropar els comerciants al poble i el poble als comerciants i també incentivar la compra dins dels comerços associats”.

Marta Sendra, cap d’Unitat de Subvencions i Promoció Territorial del Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya (CCAM), va posar d’exemple a l’entitat pel seu saber fer i va destacar que l’associació ha aconseguit que el comerç local tingui “una qualitat d’equilibri elevat”.

Per la seva banda, l’alcalde de Vilassar de Mar, Damià del Clot, va felicitar a Vilassar Comerç pels 10 anys i per la campanya, incidint en què les banderoles acosten el comerç i els comerciants al poble, reflectint la vitalitat del comerç local.

La campanya  #TotsSomComerç es planteja entre els seus objectiu sensibilitzar de la importància del petit comerç, donar a conèixer els socis de l’entitat, incentivar la compra en els comerços associats i crear més proximitat del públic al comerciant.

A banda de les banderoles als fanals de Vilassar de Mar, és previst de fer campanyes per sensibilitzar de la importància del comerç local, formació específica en format monogràfic pels socis i crear una sinergia entre establiments per treballar plegats.

Vilassar Comerç, l’associació que agrupa als comerciants de Vilassar de Mar, va néixer el maig de 2007, com a resultat de la fusió de les tres associacions de comerciants ja existents.

Deixa un comentari