Publicat el 16/09/2021

L’Associació Espanyola Contra el Càncer (AECC) Maresme organitza la segona edició del programa on l’objectiu és que el participant adquireixi uns aprenentatges nutricionals, augmenti la resistència cardiovascular aeròbica i aconsegueixi una bona higiene postural per seguir una vida activa

 

El Punt Comarcal del Maresme de l’AECC-Catalunya Contra el Càncer organitza, amb la col·laboració del Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya, un programa on es combinarà la marxa nòrdica i la nutrició per introduir als participants dels beneficis d’una vida activa i una alimentació saludable.

L’activitat serà trimestral i està adreçat als pacients que hagin finalitzat els tractaments oncològics principals, siguin de cirurgia, quimioteràpia o radioteràpia.

El programa, que comença el proper 20 de setembre i del que ja es va fer una primera exitosa edició d´abril a juliol passat, inclou passejades en la modalitat de marxa nòrdica, una pràctica esportiva fàcil  i molt complerta, així com  classes on line sobre educació nutricional.

La part esportiva se centra en millorar la respiració, la flexibilitat, força i mobilitat articular, augmentar la resistència cardiovascular aeròbica i obtenir uns bons hàbits d’higiene postural alhora que s’assoleix un bona tècnica de marxa nòrdica. La part nutricional se centra en millorar l´alimentació gràcies als coneixements adquirits al llarg del programa.

Les inscripcions són gratuïtes i ja es poden fer al correu espaiactiu@aecc.es. També es poden fer consultes al telèfon 93 200 20 99 (Places limitades)

Aquesta programa, coordinat per professionals especialitzats, es durà a terme tres dies a la setmana: dilluns i dimecres, de 9.30 a 11 h. (marxa nòrdica) i dijous, d’11 a 12 h, formació nutricional on line.
AECC Punt Comarcal Maresme: C/ Onofre Arnau, 13-15, Mataró

L’Associació Espanyola contra el Càncer (AECC) és l’entitat de referència en la lluita contra el càncer des de fa 68 anys. Dedica els seus esforços a mostrar la realitat del càncer a Espanya, detectar àrees de millora i posar en marxa un procés de transformació social que permeti corregir-les per obtenir un abordatge del càncer integral i multidisciplinari.

L’AECC integra a pacients, familiars, persones voluntàries i professionals que treballen units per prevenir, sensibilitzar, acompanyar a les persones afectades i finançar projectes de recerca oncològica que permetran un millor diagnòstic i tractament del càncer.

Els objectius principals de l’AECC-Catalunya Contra el Càncer són: el suport al malalt de càncer i la seva família; la prevenció del càncer i la promoció de la salut; el foment de la recerca oncològica de qualitat i propera al pacient; aquesta missió és possible gràcies als programes de voluntariat; i la mobilització social i de recursos i la sostenibilitat econòmica de l’entitat.

Redacció
Imatge i Font: Associació Espanyola contra el Càncer Maresme

Deixa un comentari