Publicat el 17/11/2022

 

DESCOBREIX LA GASTRONOMIA DE CABRILS, AVALADA AMB EL SEGELL DE #VILAGASTRÒNOMICA

 

Del 12 de novembre fins al 10 de maig, els establiments participants  serviran les seves propostes amb la pasta com producte estrella

La 9a edició de la Ruta Gastronòmica de Cabrils es posa en marxa. La ruta, promoguda per l’Associació d’Hostalers de Cabrils, amb el suport de l’Ajuntament de Cabrils es va presentar el divendres 11 de novembre al restaurant Ca L’Estrany. La ruta vol promoure els establiments i la gastronòmica de Cabrils, amb una llarga tradició hostalera i tot un referent a Catalunya per la seva gastronomia de qualitat, avalada amb el segell de #VilaGastronòmica.

 

La durada de la ruta és del 12 de novembre 2022 fins al 10 de maig del 2023.  Durant aquest període, els restaurants participants serviran la seva proposta gastronòmica amb la pasta com protagonista. Plats plens de creativitat, varietat i qualitat amb el segell personal de cada establiment.  A més aquests plats tenen un compromís amb l’Associació Familiar de Nens del Maresme amb càncer Mariona.  1 € de cada plat de pasta anirà destinat a ells.

 

Els restaurants participants en la ruta són: Ca L’Estrany, Can Rin, La Concòrdia,  L’Hostal de la Plaça, Il Forno di Papá, L´Hort Cabrils, Nou Gras i Sal i Pebre.

 

A la presentació van estar presents  tots els establiments participants en la ruta, en un acte presidit per l’alcaldessa de Cabrils, Maite Viñals i la participació de la Roser  Moré, presidenta de la Fagem; el Sergio González president de l’Associació d´Hostalers de Cabrils i la Mariona López com a representant de l´Associació Mariona.

El president de l’Associació, Sergio González va destacar “és el novè any que organitzem la Ruta Gastronòmica de Cabrils i seguim apostant per potenciar la nostra oferta gastronòmica de llarga tradició i tot un referent a Catalunya per la seva gastronomia de qualitat, avalada amb el segell de #VilaGastronòmica.”

Propostes gastronòmiques dels establiments participants

La 9a Ruta Gastronòmica de Cabrils arrenca amb una variada selecció de delicioses i exquisides propostes culinàries i de gran qualitat amb la pasta com ingredient principal de la ruta.

 

Ca L’Estrany:  Rigatoni italià amb crema de mascarpone, marisc, gules a l’allet i aroma d’alfàbrega.

Can Rin:  Raviolis de galta de vedella amb la seva salsa, poma i parmesà.

La Concòrdia: Ravioli cruixent  farcit de gambes i pera amb salsa de miso i teriyaki.

L’Hostal de la Plaça:  Canelons de verdures.

Il Forno di Papá:  Tallarines amb gambes, carabassó i botarga.

L´Hort Cabrils:   Ravioli de ceps i gamba vermella amb el suc del seu cap.

Nou Gras:  Caneló de rostit amb beixamel de bolets tofonada i suc de rostit.

Sal i Pebre:  Pasta fresca farcida de formatges amb pesto.

Imatge i Font: Associació d’Hostalers de Cabrils

Deixa un comentari