Publicat el 11/12/2015

L’Associació, pionera en la difusió de la cultura del pa, pretén sensibilitzar, especialment als establiments gastronòmics, que tenir cura en el tracte i servei del pa, tasca que correspon al rol del Pannier o expert en pa, acaba aportant l’excel·lència i satisfacció total del comensal a taula.
Des que, a l’estiu es va crear, l’Associació de Panniers no ha parat de rebre peticions de persones interessades en formar-ne part. A hores d’ara, la xifra d’associats ja s’encamina cap als tres-cents.
A través de newsletter que s’aniran enviant als associats i, sobretot, mitjançant cursos regulars de Pannier, els socis tenen l’oportunitat de rebre els coneixements i formació necessària per a certificar-se com a tal i exercir-ne les funcions. 
Justament, aquests dies els socis han rebut les primeres informacions de les moltes que els arribaran regularment amb novetats, conceptes, presentacions i idees per aplicar en el seu maneig del pa, convidant-los també a aportar-hi el seu toc de creativitat. 
A la majoria dels socis els ha impulsat a inscriure’s el fet que compten amb un 50% de descompte en els cursos formatius, de temàtica variada, que promou l’Associació de Panniers. 

Per ara, el web de l’Associació (www.elpannier.com) n’anuncia un de contextual titulat “El pa en la gastronomia”; un de pa sense gluten i un específic sobre entrepans, per aprendre a elaborar entrepans gourmet.
L’Associació impulsa així la formació en un sector com el gastronòmic que necessita renovar-se cada dia i en un àmbit concret com és el pa, moltes vegades abandonat a taula. Des de la Junta Directiva consideren que és el moment de donar valor  a un producte a primera vista tan bàsic com el pa.

Deixa un comentari