Publicat el 23/10/2017

L’activitat organitzada per l’Associació d’Artistes de Premià de Dalt s’emmarca en el Mes de la DO Alella Vi+.

L’Associació d’Artistes de Premià de Dalt seleccionarà un vi de la DO Alella i el relacionarà amb una de les seves obres. L’artista i el Celler hauran d’explicar el vincle entre aquests elements (art + vi) al públic en uns cinc minuts. Les exposicions, cada una pautada, es faran a la Sala de Plens i seran obertes al públic.

Paral·lelament a les presentacions de les obres, els artistes exposaran les seves obres a l’entrada de l’Ajuntament amb el vi DO Alella seleccionat. Els cellers representats, mitjançant el punt itinerant de la DO Alella, oferiran el tast (places limitades) i venda dels vins amb els quals s’ha fet el maridatge a la plaça del Mirador, just davant de la sala de sessions del Consistori. Per acompanyar l’exposició i els tastos, l’Escola Municipal de Música farà un concert en viu (Jazz, música clàssica…).

D’altra banda, l’exposició de les obres amb el vi presentat, es mantindrà de manera permanent durant una setmana a l’entrada de l’Ajuntament, a l’Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC).

 

Deixa un comentari