Publicat el 23/11/2020

Les actrius Paloma Jiménez i Ángela Conde presenten un nou taller, presencial i també on line, amb l’objectiu de fer-nos riure

Les actrius de ‘Estoy Rara’ que van actuar al municipi abans de la pandèmia, hi tornen per a presentar-nos la seva nova proposta teatral, ‘Com transformar els drames en Comèdia’.
Inicialment havia de ser només per internet però el Pla d’obertura progressiva d’activitats establert per la Generalitat de Catalunya, permet fer-ho també presencialment al Teatre de la Societat Cultural Sant Jaume el dissabte 28 de novembre a les 5 de la tarda.
Inscripció prèvia: prmd.igualtat@premiadedalt.cat
Tot i així, també es manté el taller en streaming, i les persones que ho prefereixin, i que s’hagin apuntat prèviament enviant un correu electrònic a la regidoria d’Igualtat, podran participar-hi a través de la plataforma Zoom clicant l’enllaç que els hi passaran des d’aquest departament municipal.
Es tracta d’un taller de teatre en què treballaran des de la improvisació o la creació de personatges còmics a la realització final d’skeatchs còmics.
Ángela Conde i Paloma Jiménez (Las Raras) imparteixen aquest divertit i curador taller de comèdia que no deixarà cap persona indiferent. Juguen a partir de la creació teatral i la improvisació per a transformar, com elles diuen “la nostra merda en adob”.

L’objectiu de l’activitat programada des d’Igualtat és que les persones assistents al Teatre de Sant Jaume i les que ho segueixin via streaming (a través de ZOOM) aprenguin a riure’s d’elles mateixes, a connectar amb l’infant que tothom porta a dins i desterrar els prejudicis, les pors i els complexes. Principalment, però, l’objectiu del taller de Las Raras és riure.

 

Deixa un comentari