Publicat el 06/07/2017

Les consultes a l’Arxiu es poden realitzar de dilluns a divendres de 9 a 14 hores i també a hores convingudes

L’Arxiu Municipal ha incorporat al seu fons, durant la primera meitat de l’any, un total de 2.392 documents provinents de 44 donacions que retraten diversos aspectes de la vida diària i de l’activitat al municipi entre els segles XIX i XXI. 19 de les donacions s’han fet en format digital (137 documents) i 25, en paper i altres suports (2.255 documents).

Els documents donats estan vinculats a Vilassar de Mar: testaments, vendes i documentació diversa dels segles XIX i XXI, documentacions empresarials, personals i familiars, cartells i targes d’actes, imatges familiars i altres temàtiques, publicacions del segle XIX i començaments del XX, programes de Festa Major, premsa, publicacions, partitures i postals, entre d’altres.
Els donants (entitats i particulars) que, de forma desinteressada, han cedit aquesta documentació han estat: Amics de la Sardana, Centre d’Estudis Vilassarencs, Jaume Masuet, Josep Rodon, Sep Labarta, M. Àngela Vinardell, Carme Ramon, Palmira Ruiz, Rosa Puigbonet, Jaume Ramon, Centre Cívic del Passeig,  Ascensio i Francesca Barba,  Elena Roura, Magdalena Gallart, Carme Vinardell, Antoni Torrent, Francesc Serra, Joan Querol, Helena Cayuela, Albert Bonet, Família Novell Andinyach, M. Antònia Massó, Montserrat Orriols, Pere Ramoneda, Jaume Bergadà, Andreu Serra, M. Gràcia Gelpí, Tomàs Mayor, Alejandro Pons, Xavier Linares, M. Teresa Gelpí, Josep Aragall i Roser Puig.

Des de l’Arxiu es mostren molt agraïts per les donacions ja que, a més de nodrir el fons documental, permeten la construcció de la història del poble en tots els àmbits i passen a ser documents d’accés públic. Les consultes a l’Arxiu es poden realitzar de dilluns a divendres de 9 a 14 hores i també a hores convingudes per telèfon (937502957) o per correu electrònic: arxiumunicipal@vilassardemar.cat.
A l’agost, romandrà tancat per vacances. Arxiu Municipal, C. Sant Artur, 61

Deixa un comentari