Publicat el 05/12/2014

Després que el passat 11 de novembre, amb la celebració de Sant Martí i en plena Festa Major, s´atorgués el Tei de Plata 2014 a l´artista Joan Maria de Castellar, la sessió plenària del consistori va aprovar, per unanimitat de tots els grups municipals, el dictamen sobre aquesta concessió.
En l´acte de concessió del Tei, informa l’Ajuntament, els assistents van poder conèixer a través d´una filmació, l´obra i la vida d´aquest artista en un homenatge ple d´emotivitat.
Castellar, que va rebre el guardó de mans de l´alcalde Josep Botey, va destacar que ell “mai anava al davant, sinó al costat” del seu equip, que també considerava mereixedor d´aquest homenatge.
Segons el consistori , el Tei de plata es concedeix a Joan Maria de Castellar i Bertran, per ser “un teianenc que ha destacat en diferents vessants de la seva polifacètica trajectòria artística i professional. De caràcter afable i altruista, ha treballat intensament en les arts figuratives com l´escultura, la pintura, el dibuix i professionalment, la seva arquitectura, que ha estat la seva activitat professional principal, ha estat reconeguda arreu i ha deixat la seva empremta en diferents edificis de Teià”.
Afegeixen que “enguany, el dia 12 de novembre, el seu treball principal i més visible, el Parc de Can Godó, compleix 20 anys i continua en perfecta vigència per la seva versatilitat, funcionalitat i vistositat, i que ha acollit nombrosos esdeveniments de tota índole, i és punt de referència per a teianencs i teianenques i emplaçament cívic i de convivència”, alhora que “ha col·laborat amb diferents entitats teianenques, que han aprofitat el seu talent i la seva traça artística, per al desenvolupament de les seves activitats culturals, esportives, educatives, etc.”

Deixa un comentari