L’arqueologa Piquipala, el personatge creat per Arqueoxarxa, visita el Museu de Badalona | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 18/05/2012

L’activitat serà demà dissabte, 19 de maig, a les 17 hores.  L’arqueòloga Piquipala, el personatge creat per Arqueoxarxa, l’organisme que es va presentar aquest passat dimarts i que agrupa els principals museus, equipaments i jaciments museïtzats de Catalunya amb l’objectiu d’apropar el patrimoni arqueològic català a la ciutadania, visitarà demà dissabte, 19 de maig, a les 17 hores, el Museu de Badalona, per endinsar a tots els visitants en les històries que s’amaguen sota terra.


De la mà d’aquest personatge petits i grans podran realitzar un sorprenent viatge pel món de l’arqueologia, un món que ens ha permès descobrir l’època antiga, tal i com en un futur permetrà conèixer la nostra.


Entre tots els nens que participin en aquesta activitat, es repartiran uns passaports amb els quals podran visitar els museus i jaciments d’Arqueoxarxa. Aquells passaports que aconsegueixin un mínim de cinc segells entraran en el sorteig d’un viatge per a quatre persones a Atenes. Els participants tindran fins al 31 de desembre per a concursar. El sorteig es realitzarà, davant de notari, el 8 de gener de 2013.

Deixa un comentari