Publicat el 02/09/2018

L’arenyenc Patrick Shaw, jugador d’hoquei patins, va ser seleccionat per jugar amb la selecció anglesa, amb la qual disputarà el campionat d’Europa Sub-17

Després de fer entrenaments a Anglaterra i a Portugal, Shaw anirà amb la selecció anglesa a la localitat de Carreggio, Italià, on debutarà amb un partit contra la selecció portuguesa, els actuals campions d’Europa. Els campionats tindran lloc entre el 2 i el 8 de setembre.

Segons també informa l’Ajuntament d’Arenys de Munt, al mateix temps, els arenyencs Aleix Domènech i Arnau Anglas, jugador i porter, respectivament, d’hoquei patins del Centre d’Esports Arenys de Munt, i el també l’arenyenc Àlex Joseph, actualment jugador del FC Barcelona, van ser seleccionats el passat mes de juny per disputar el campionat d’Europa Sub-20 amb la selecció espanyola. El campionat tindrà lloc del 17 al 22 de setembre a la localitat de Viana do Castelho, a Portugal. El campionat es disputarà en forma de lligueta, tots contra tots, i el dia 22 es jugarà la final en què s’enfrontaran les dues millors seleccions.

Els jugadors s’estan entrenant al CAR de Sant Cugat cada dia de la setmana durant el mes d’agost sota la direcció tècnica de Sergi Macià, i en un dels entrenaments disputaran un partit amistós contra el primer equip d’Arenys de Munt. Aquests mateixos jugadors ja van formar part de la selecció espanyola l’any 2016 per disputar el campionat d’Europa Sub-17 (Mieres, Astúries), quan van obtenir el títol de campions d’Europa.

El combinat Sub-20 lluitarà per recuperar el trofeu continental, que se li resisteix des del 2006.

 

Deixa un comentari