L’Àrea de Serveis Personals de l´Ajuntament, es reorganitza en diferents equipaments | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 25/07/2011

Les regidories i serveis municipals de Cultura, Festes Populars, Serveis Socials, Ensenyament, Salut Pública, Joventut, Comerç, Formació, Ocupació i Empresa fins ara concentrats a l’Escola Nàutica, s’han distribuït en diferents equipaments municipals. Els objectius són, per una banda, dotar de contingut els nous equipaments que en la legislatura anterior es van rehabilitar i, per l’altra, racionalitzar i unificar alguns serveis com és el de la formació per a persones adultes en els àmbits bàsics del treball i del català. 


A l’Escola Nàutica (carrer Santa Eulàlia, 40) ha quedat la Regidoria de Serveis Socials, el Servei d’inserció laboral i l’OMIC (Oficina Municipal d’Informació al Consumidor).


A can Bisa (carrer Montserrat, 8) s’han traslladat les regidories de Cultura, Festes Populars, Ensenyament i Salut Pública.


A can Jorba (carrer Santa Eulàlia, 140) funciona la Regidoria de Joventut i el Servei d’Habitatge, aquest últim mitjançant conveni amb el Consell Comarcal del Maresme.


I al Centre de Formació Permanent de Persones Adultes “Els Ametllers” (carrer Manuel de Falla, 1) a més de l’Escola d’Adults Municipal que ja hi era, s’ha traslladat la Regidoria de Formació, Ocupació i Empresa amb els serveis de formació ocupacional i plans d’ocupació, la Regidoria de Comerç, i l’Oficina de Català.

Deixa un comentari