Publicat el 02/06/2022

Després que el passat mes de març s’hagués d’aplaçar a causa de la pluja, aquest dilluns 6 de juny se celebra la 22a edició de l’Aplec de Sardanes que es trasllada a la carpa de can Rafart

 

 

 

El proper dilluns 6 de juny entre les 10.30 i les 14.00 h, la carpa de can Rafart acollirà fins a 3 de les principals cobles del país per celebrar el 22 Aplec de Sardanes.
En la primera edició després de la pandèmia, la celebració canvia de dates i d’espai i és que després d’haver-se d’aplaçar per culpa de la pluja el passat mes de març, ara tindrà lloc a la carpa de can Rafart aprofitant la festivitat de la Segona Pasqua.

Aquest any, les cobles Marinada, Mediterrània i Principal del Llobregat interpretaran sardanes amb títols referents a boscos, parcs, jardins i fonts en una jornada que tornarà a comptar amb la tradicional Fira d’artesans.

Aquest any en què també se celebra el 50 aniversari del Grup Sardanista de Vilassar de Dalt, l’acte també servirà per donar a conèixer la persona guanyadora del concurs Sardanejant que ha ocupat els aparadors de la vila amb imatges i enigmes de la història de l’entitat.

 

Redacció
Imatge i font: Ajuntament de Vilassar de Dalt

Deixa un comentari