Publicat el 05/03/2015

L’antic edifici de les oficines de Correus, ubicat a la plaça de l’Assemblea de Catalunya, acollirà del 23 d’abril al 17 de maig la segona edició de la Badalona Home Design.
Dissenyadors, interioristes, decoradors i arquitectes badalonins s’han unit en aquesta iniciativa per donar a conèixer les darreres tendències de cada sector i transformar un espai real en aparador del comerç interiorista i de disseny de la ciutat.
A la Badalona Home Design (BHD), que compta amb el suport de l’Ajuntament de Badalona, hi participaran una trentena d’empreses badalonines del sector, la qual cosa representa el doble d’empreses en relació a l’any passat quan es va decorar l’interior de la Casa Clara, un edifici de propietat municipal situat al parc de Ca l’Arnús i Can Solei.
Pel que fa al projecte escollit enguany, l’antic edifici de Correus es troba situat al centre de la ciutat i té una superfície de més de 1.300 metres quadrats, el doble d’espai de l’edició anterior. Es tracta d’una edificació dels anys 50.
Paral·lelament durant els dies que duri la mostra s’organitzaran diverses activitats complementàries, com tallers de noves tècniques de decoració, conferències o xerrades.

Deixa un comentari