Publicat el 27/08/2020

Aquest dimarts 25 d’agost i per unanimitat de tot el consistori s’ha decidit suspendre la Festa Major de Caldes d’Estrac 2020 com a mesura de prevenció

Comunicat del consistori de Caldes d´Estrac:
L’àrea de Cultura havia estat treballant en un nou format que s’adaptés completament a les mesures de seguretat i de prevenció de contenció de la COVID-19 estipulades per les autoritats sanitàries; però vist l’evolució de la pandèmia i les noves mesures que estipulen les autoritats, com la de no poder fer reunions de més de deu persones, s’ha decidit que era millor suspendre la Festa Major.
El consistori lamenta haver de prendre aquesta decisió, i per això s’ha esperat fins al darrer moment, per si es podia mantenir la possibilitat de dur-la a terme. Es tracta d’una decisió consensuada per tots els grups polítics que formen el consistori i per la majoria d’entitats que participen a la Festa Major de Caldes.

Des de l’àrea de Cultura també s’ha pres la decisió de que les activitats que s’havien de fer durant la Festa Major es traslladin a la Festa Major de Santa Llúcia, adequant-la amb una programació més complerta, sempre que l’evolució de la pandèmia i les mesures de contenció ho permetin.

Des del consistori es demana comprensió als veïns i veïnes de Caldes d’Estrac, ja que es tracta d’una decisió difícil però necessària per fer front a la COVID-19. D’altra banda, volem donar les gràcies a tots els ciutadans per tots els esforços que s’estan duent a terme.

 

Deixa un comentari