L´amarrador per a superiots de Mataró estrena l´hivernada de vaixells en marina seca | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 04/10/2012

La Mataró Marina Barcelona per a superiots acull des d´aquesta setmana el primer vaixell que hivernarà en la modalitat de marina seca a l´explanada d´aquest equipament. Es tracta d´un catamarà de 18 metres d´eslora per 9,5 de mànega que cohabitarà durant uns mesos amb la resta de vaixells de gran eslora que romanen a l´aigua durant llargues estades en aquest amarrador que gestiona Varador 2000 en el moll de ponent del port de Mataró.


Varador 2000 preveu que durant les properes setmanes arribaran més unitats per fer la hivernada en aquest nou dry dock, ubicat a poca distància de Barcelona i amb una qualitat de serveis i seguretat de primera línia. La modalitat de marina seca està molt estesa als països europeus i tot just ara comença a agafar embranzida al nostre país.


A banda de l´activitat d´hivernada en sec d´embarcacions, la Mataró Marina Barcelona afronta una segona temporada d´activitat durant la qual es preveu incrementar el nombre de vaixells de bandera estrangera que escolliran aquesta base nàutica per hivernar. El motius cal cercar-los en la intensa campanya de promoció que Varador 2000 ha desplegat durant els darrers mesos a nivell internacional (la darrera acció promocional va tenir lloc a la Monaco Yacht Show, la fira més important del món del sector nàutic) i en el factor econòmic. Actualment la Mataró Marina Barcelona ofereix els preus d´estada de vaixells més competitius del mercat en tota l´àrea marítima de Barcelona.


De moment la marina ha complert les expectatives d´ocupació que s´havien previst quan es va inaugurar, ara fa un any aproximadament. L´amarrador té capacitat per a una vintena de vaixells de 20 a 50 metres d´eslora en llargues estades. Actualment, la Mataró Marina Barcelona és l´únic equipament d´aquestes característiques que funciona durant els mesos d´hivern entre Barcelona i França.


Sobre Varador 2000


Varador 2000 SA és una empresa nàutica amb seu a Arenys de Mar, líder del sector a Espanya especialitzada en la reparació i manteniment d´embarcacions (especialment iots i embarcacions professionals) i en l´explotació de bases nàutiques. L´empresa, que té delegacions a Palma de Mallorca, Eivissa i Bandol (França/Costa Blava), té una gran projecció en els mercats internacionals. Actualment el 30% de la seva facturació la generen vaixells estrangers que han confiat en la seva professionalitat i capacitat tècnica i humana.


Xiqui Mas encapçala l´equip humà de Varador 2000, una empresa que dóna feina a mig centenar de persones (de forma directa i indirecta). Són professionals acreditats del sector, amb molts anys d´experiència i una gran qualificació tècnica

Deixa un comentari