L’alcaldessa de Calella s’adhereix a la campanya ‘Europe! Make a move’ | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 20/04/2018

Ha participat en la campanya ‘Europe! Make a Move!’enviant una carta no només com a ciutadana de Catalunya, sinó també com a alcaldessa de Calella.

L’alcaldessa de Calella, Montserrat Candini, s’ha adherit a la campanya de l’Associació Catalana pels Drets Civils, ‘Europe! Make a Move!’. La campanya consisteix en fer un enviament massiu de cartes a cinc mandataris europeus.

Les cartes s’envien a Angela Merkel, cancellera d’Alemanya, Emmanuel Macron, president de la República Francesa, Juha Sipilä, primer ministre de Finlàndia, Leo Varadkar, Taoiseach de la República d’Irlanda, i a António Costa, Primer Ministre de Portugal.

L’alcaldessa, a més d’enviar la carta que l’Associació Catalana pels Drets Civils posa a disposició de tots aquells ciutadans que vulguin enviar-la, ha inclòs una carta personal, “explicant que 13 dels 17 membres del plenari municipal van votar a favor del dret a decidir del nostre país i que dels 948 ajuntaments de Catalunya, prop de 800 han estat encausats per donar la veu a la gent del nostres pobles”, segons també informa el consistori calellenc.

L’Associació Catalana pels Drets Civils és una entitat creada per les famílies dels presos i exiliats polítics com a plataforma d’actuació conjunta, per donar veu als represaliats i suport a les seves famílies, per canalitzar les mostres de solidaritat i suport i per defensar els drets civils.

El seu objectiu és denunciar la vulneració dels drets fonamentals a les persones represaliades degut al procés independentista. Defensa els drets civils a nivell universal, i vol donar veu també a altres persones i a les seves famílies que vegin els seus drets civils afectats o vulnerats tant a Catalunya com a nivell internacional.

L’associació actualment està integrada per 18 famílies, i està oberta a totes les famílies que vegin els seus drets civils afectats o vulnerats.

Deixa un comentari