Publicat el 02/06/2017

L’acte s’emmarca en el contacte directe amb les indústries arrelades a la ciutat organitzat amb la Federació d’Empresaris

 

L’alcaldessa de Badalona, Dolors Sabater, ha visitat  l’empresa Basi Group que es dedica al disseny i distribució de marques de moda i que té les seves oficines centrals, showrooms (sala d’exposicions de novetats) a Badalona on s’ha reunit amb la direcció de l’empresa encapçalada per la presidenta del Grup, Núria Basi. Han acompanyat l’alcaldessa a la reunió de treball, així com a la posterior visita a les instal·lacions, el 2n tinent d’Alcaldia i regidor de l’Àmbit Badalona Pròspera i Sostenible, Àlex Mañas; el president de la Federació d’Empresaris de Badalona; Josep Maria Puente; i el gerent de l’Institut Municipal de Promoció de l’Ocupació (IMPO), Faustino Marín.

L’actual Basi Group prové d’una empresa tèxtil familiar dels anys 40. L’any 1962 van introduir l’emblemàtica marca Lacoste a Espanya i l’any 1987 van crear “Armand Basi” com a marca pròpia estenent els seus productes de moda a sabates, rellotges, complements de moda, etc. El Grup, que factura més de 70 milions d’euros, ha ampliat les seves marques de distribució, amb Nautica, Cole Haan- i té prop de 500 treballadors a diferents localitzacions, dels quals prop d’un centenar tenen el seu lloc de feina a Badalona.
A la reunió de treball s’han tractat diverses qüestions que preocupen la direcció de l’empresa com ara la millora del polígon industrial Badalona Sud.  El regidor Àlex Mañas ha destacat la inversió de 2 milions d’euros que l’Ajuntament farà  en el polígon de Badalona Sud aquest any per millorar l’asfaltat i l’enllumenat.
El regidor ha explicat que “gràcies a la tasca, entre d’altres, del govern de la ciutat, el Pla director urbanístic de les Tres Xemeneies revitalitzarà la activitat econòmica del polígon Badalona Sud”.

Deixa un comentari