Publicat el 31/01/2023

L’alcalde fa una crida a la ciutadania a gaudir del bàsquet i exercir l’hospitalitat per projectar a l’exterior la millor imatge de la ciutat durant l’esdeveniment

 

 

L’alcalde de Badalona, Rubén Guijarro, ha signat un Ban segons el qual la restauració i els locals d’oci podran ampliar el seu horari per oferir un millor servei als assistents a la celebració de la Copa del Rei de bàsquet que tindrà lloc a Badalona del 17 al 19 de febrer.

L’horari de les activitats recreatives de bar musical, restaurant musical, sala de concert, cafè teatre, cafè concert, restaurant, bar, restaurant bar i saló de banquets poden perllongar l’horari màxim de tancament en trenta minuts sobre l’horari general. Pel que fa a les discoteques, sales de ball i sales de festes amb espectacle l’ampliació és de quaranta-cinc minuts sobre l’horari general de tancament.

L’alcalde assenyala en el ban que “durant aquests dies potser podrem deixar de banda les preocupacions, els problemes i l’habitual tràfec del nostre dia a dia per intentar celebrar i assaborir, tots els veïns i veïnes, uns dies en què ha de primar els valors de la solidaritat de l’esport” i fa una crida a la ciutadania de gaudir del bàsquet i de la ciutat.

Així mateix, l’alcalde afegeix que: “Espero que aquest torneig sigui una festa de la convivència i us demano paciència i comprensió per les possibles limitacions d’aparcament i de circulació per tal de desenvolupar tots els actes de la Copa amb seguretat i per a un millor lluïment de la ciutat cap a l’exterior”.

 

Redacció
Imatge i font: Ajuntament de Badalona

Deixa un comentari