L’alcalde ha inaugurat la comissaria de la Guàrdia Urbana a Sant Roc que dóna servei les 24 hores del dia als barris de la zona sud de Badalona | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 07/09/2012

L’alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol, ha inaugurat la nova comissaria de la Guàrdia Urbana Badalona Sud, ubicada a la plaça de Camarón de la Isla, al barri de Sant Roc. A més, els veïns han pogut visitar les noves instal·lacions policials i s’han fet diverses activitats adreçades als més petits.


La nova comissaria de la Guàrdia Urbana situada al barri de Sant Roc disposa de set mòduls, amb una superfície total de 120 metres quadrats, on es dóna servei durant les 24 hores del dia als veïns dels barris de la zona sud de la ciutat.


Un total de 8 agents de la Guàrdia Urbana estan destinats a aquesta nova comissaria. En cadascun dels torns hi haurà 2 o 3 agents per atendre les necessitats dels ciutadans i actuar com a punt de contacte i de referència per als veïns. A més d’aquests vuit agents, en el territori continuaran desenvolupant les seves funcions la resta d’efectius destinats aquesta zona, que són tres patrulles de guàrdies de barri, dues patrulles motoritzades i la Unitat Omega.


La instal·lació de les noves dependències policials a la zona sud de la ciutat era una de les prioritats del Govern municipal. En aquest sentit, l’alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol, ha dit que s’està treballant “per millorar la resposta a la problemàtica d’inseguretat i incivisme que sovint es dóna en aquesta part de la ciutat, en concret als barris de Sant Roc, Artigues, el Remei i el Maresme”. “La instal·lació d’aquesta nova comissaria a la plaça Camarón de la Isla i també la presència dels guàrdies de barri, que ja fa mesos que patrullen, han de ser els elements clau que ens permetran atendre les necessitats dels veïns”, ha afirmat.


L’alcalde ha afegit que amb la inauguració d’aquesta comissaria es dóna resposta a una reivindicació històrica dels veïns d’aquests barris i es compleix amb un dels compromisos adquirits pel govern municipal. Garcia Albiol ha indicat que “els veïns d’aquesta zona es mereixen viure amb dignitat, i amb la tranquil·litat de poder sortir sense por a les onze de la nit al carrer, com en altres barris de la ciutat”.

Deixa un comentari