Publicat el 19/09/2023

L’Associació Catalana de Municipis (ACM), l’entitat que agrupa molts dels  consistoris de Catalunya (947 ajuntaments associats), ha escollit vicepresident l’alcalde del Masnou, Jaume Oliveras

 

 

L’alcaldessa de la Garriga i exconsellera  de la Generalitat, Meritxell Budó, n’ha assumit la presidència. Així ho va decidir l’Assemblea General de l’ACM, celebrada el divendres 15 de setembre. A la cloenda de l’Escola de Governs Locals 2023, organitzada per aquesta mateixa entitat, Jaume Oliveras, ja com a vicepresident, va destacar que “des de l’ACM hem de cuidar-vos [referint-se als electes dels municipis], perquè sou l’element més important de la política del nostre país”.

Budó és la tretzena persona que presideix aquesta entitat municipalista, que ja ha complert 42 anys d’història i que, aquest mandat, comptarà també amb la vicepresidència de l’alcalde del Masnou després de l’acord entre Junts i ERC per governar-la. Més informació.

Recentment, l’alcalde del Masnou ha estat nomenat diputat a la Diputació de Barcelona. A més, a dia d’avui, Oliveras també és president de Localret, el consorci format per administracions locals de Catalunya per acompanyar els municipis en la seva transformació digital, i vicepresident del Consorci Administració Oberta de Catalunya (AOC), també per impulsar la transformació digital de las administracions catalanes. Restarà per veure si es mantenen aquests càrrecs arran de les noves atribucions.

 

Redacció
Imatge i font: Ajuntament del Masnou

Deixa un comentari