L´alcalde de Vilassar de Dalt, Xavier Godàs, dóna suport a la Caravana per la Independència | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 10/01/2012

L’Assemblea Nacional Catalana del Maresme prepara pel proper diumenge, dia 15 de gener, la Caravana per a l’Estat Propi. L’objectiu de la caravana és donar a conèixer l’entitat organitzadora com a pas previ al seu procés constituent del mes de març. El passat dilluns va tenir lloc la roda de premsa informativa en què hi va participar l´alcalde de Vilassar de Dalt que va donar el seu suport a la iniciativa.
 
A la roda de premsa també hi van intervenir Xavi Ponsdomènech i Toni Llimona, secretaris de l´Assemblea Nacional Catalana (fase constituent), Laura Vilagrà, alcaldessa de Santpedor, presidenta de DECIDIM.CAT i vocal de l´Associació de Municipis per la Independència.
La Caravana per l´Estat propi tindrà 2 punts de sortida, des de Tordera i des de Montgat i el punt de trobada serà cap al migdia a Canet de Mar. Els promotors volen que els ciutadans s´hi afegeixin durant el recorregut.

Deixa un comentari