L´Alcalde de Vilassar de Dalt s´apropa a les inquietuds veïnals passejant pels barris | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 31/10/2011

L´alcalde de Vilassar de Dalt, Xavier Godàs, i la regidora de Via Pública, Imma Ninet, estan realitzant aquests dies passejades pels diferents barris del municipi per tenir un coneixement directe d’aquestes zones a través de les persones que hi viuen. Les rutes es duen a terme en companyia de representants de les Associacions de Veïns de cadascuna de les zones i de tècnics municipals per tal de detectar de primera mà les necessitats de cada zona.
Per ara ja han visitat els barris de can Salvet, el Pi, la Galbanya-Sant Pere, Santa Maria i can Silva i ja s’han iniciat algunes de les actuacions demandades pels veïns, com per exemple un nou pas de vianants al barri de can Salvet o l´inici dels tràmits per un nou aparcament a can Mayans.
Aquestes rutes es duran a terme cada 6 mesos i durant tota la legislatura amb la voluntat de mantenir un contacte constant amb els veïns dels diferents barris de Vilassar de Dalt.

Deixa un comentari