L’Alcalde de Montgat, Francesc Garcia Arrocha i l’Alcaldessa de Tiana, Esther Pujol han signat el conveni de col·laboració | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 12/06/2012

L’Alcalde de Montgat, Francesc Garcia Arrocha i l’Alcaldessa de Tiana, Esther Pujol han signat el conveni de col·laboració que permetrà mancomunar diversos serveis públics dels municipis de Montgat i Tiana. L’acte de signatura és el resultat de diversos mesos de negociacions per buscar alternatives a l’ús comú d’espais i serveis esportius d’ambdós municipis.


Concretament, els veïns de Montgat tindran un tracte preferent i igual als tianencs en l’ús de la piscina pública  descoberta i els serveis poliesportius de Duet. D’altra banda, els tianencs podran aparcar a les zones d’influència de les estacions de rodalies a preu del distintiu de temporada. Aquest fet els facilitarà la mobilitat i la utilització dels transport públic per desplaçar-se a Barcelona previ pagament del tiquet de temporada de 36,50€.


Aquest conveni suposa per Montgat l’ampliació d’ús de serveis esportius, que en l’actualitat es limitaven al Poliesportiu Municipal i el Camp de futbol, i que en el context econòmic actual i futur proper hagués estat impossible oferir als ciutadans en el propi municipi. La piscina descoberta de Tiana i Duet Esports seran noves oportunitats de fer esport.

Deixa un comentari