Publicat el 13/07/2016

L’alcalde, David Bote, i el regidor d’Esports, Josep M. Font, van rebre el membre del Club Billar Mataró, Jordi Garriga, que s’ha proclamat campió de Catalunya en la modalitat de tres bandes i campió d’Espanya per equips.  A la recepció també hi va assistir el president del Club de Billar Mataró, Daniel Martínez, que va destacar la bona temporada que ha fet el club.

Jordi Garriga de 43 anys practica aquest esport des dels 15 anys quan va iniciar-se en les instal·lacions que el club mataroní tenia al carrer Los Álamos. Des del desembre de 2015, les instal·lacions del Club Billar Mataró són al local que ocupava l’antic bar del Palau Municipal d’Esports Josep Mora. Garriga, que entrena 10 hores setmanals, s’ha proclamat campió de Catalunya de la modalitat a tres bandes i campió d’Espanya per equips.

El Club Billar Mataró participa a Les Santes Esportives amb l’organització del V Open Ciutat de Mataró Les Santes. Memorial Josep Niubó a tres bandes. Es tracta d’una competició individual vàlida pel rànquing català que ja ha tancat les inscripcions amb 63 participants.

Foto: Garriga entrena des dels 15 anys. Font: Ajuntament

Deixa un comentari