L’alcalde de Badalona visita personalment la seu de la Fundació del Banc dels Aliments de Barcelona | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 08/10/2012

L’Ajuntament de Badalona i la Fundació Banc dels Aliments de Barcelona han acordat seguir treballant conjuntament per lluitar contra el malbaratament alimentari i la fam. L’alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol, acompanyat del regidor de Seguretat, Convivència i Participació, Miguel Jurado, ha visitat les instal·lacions centrals d’aquest entitat, ubicades al carrer dels Motors de Barcelona, i s’ha reunit amb el seu president, Antoni Sansalvadó; la secretària, Roser Brutau; i el fundador de l’entitat, Jordi Peix.


En el decurs de la visita, l’alcalde ha elogiat la tasca que porta a terme la Fundació i ha afirmat que “des de l’Ajuntament de Badalona es continuarà fent tot el possible per facilitar la seva activitat a Badalona, on molta gent es veu beneficiada per la seva feina”. “Un dels meus objectius és evitar el malbaratament alimentari, especialment ara que hi ha gent que passa moltes necessitats. Volem tenir lligams més estrets amb el Banc dels Aliments perquè fan una feina fonamental per pal·liar l’impacte de la crisi entre les famílies amb una situació més precària”, ha explicat l’alcalde.


El president del Banc dels Aliments, Antoni Sansalvadó, ha reconegut l’esforç que fa l’Ajuntament de Badalona, a través de l’Àrea de Serveis Socials i Salut, a l’hora d’establir quines persones requereixen aquest ajut alimentari. “Nosaltres tenim els aliments però no coneixem les necessitats del municipi. I en aquest aspecte la col·laboració de l’Ajuntament de Badalona és excel·lent”, ha afirmat.


La Fundació Banc dels Aliments de Barcelona és una entitat benèfica sense ànim de lucre que té com a missió rebre productes alimentaris donats per empreses o particulars, i repartir-los entre les entitats receptores que els fan arribar a les persones necessitades de l’àrea més propera, tot evitant el malbaratament d’excedents de les empreses agroalimentàries. Diverses entitats de Badalona reparteixen productes procedents del Banc dels Aliments.

Deixa un comentari