L’alcalde de Badalona visita les obres de millora que s’estan fent al camp de futbol de Bufalà | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 27/07/2012

L’alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol, acompanyat del regidor d’Educació, Esports i Joventut, Juan Fernández, ha visitat les obres de millora que s’estan fent al camp de futbol de Bufalà. Els treballs inclouen la substitució de la gespa artificial i la instal·lació de nou mobiliari esportiu. Les obres han estat adjudicades per un import de 120.542 euros a l’empresa Movir 30 SL.


La gespa artificial de la instal·lació esportiva que hi havia fins ara es canviarà en la seva totalitat per una gespa nova en la que es marcaran les línies del camp de Futbol 11, així com la dels dos camps transversals de Futbol 7. També es substituiran els aspersors de reg per canons perimetrals.


En relació al nou mobiliari esportiu, el camp de futbol de Bufalà tindrà noves porteries de Futbol 11 i de Futbol 7, i també hi haurà més xarxes de protecció darrera de les porteries de Futbol 7 que donen al carrer de Muntaner. Els equips tindran noves banquetes reglamentàries prefabricades. El camp també tindrà un marcador electrònic. Finalment, es farà un tractament de les juntes entre grades amb segellat de les peces i s’hi afegirà una banda impermeable de protecció.


L’alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol, ha dit que treballs com els que es fan en aquest camp de futbol de Bufalà demostren l’aposta del Govern per potenciar l’esport de base a la ciutat. Segons l’alcalde badaloní “fer esport és potenciar hàbits saludables i per tant la nostra obligació és posar a l’abast de tothom, especialment dels més joves, les instal·lacions en condicions òptimes per practicar-lo”.


Els treballs de millora del camp de futbol de Bufalà està previst que s’acabin a primers de setembre.

Deixa un comentari