L’alcalde de Badalona visita les instal·lacions de l’Associació de la Paràlisi Cerebral (ASPACE) | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 19/09/2012

L’alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol, ha visitat les instal·lacions que l’Associació de la Paràlisi Cerebral (ASPACE) té a la ciutat. L’alcalde ha estat acompanyat per la presidenta de la fundació privada Institut ASPACE, Anna Aurell; pel president de l’associació ASPACE, Lluís Farrés; pel gerent de l’entitat, Carles Sanrama; i per la directora del centre de Badalona, Marina López.


Aquesta fundació té com a finalitat promoure serveis per realitzar tota classe d’activitats dedicades a la investigació, diagnòstic, tractament, rehabilitació, educació, promoció i ajuda a les persones que presentin una paràlisi cerebral o alguna malaltia neurològica o psicològica afí i promoure, a la vegada, l’ajuda a les seves famílies.


Els usuaris del centre, ubicat a l’avinguda del Marquès de Mont-roig, són persones que han acabat l’escolarització i que a causa de les seves dificultats no poden accedir ni al món laboral ni a estudis superiors. Actualment, un total de 40 persones adultes són ateses al centre. Allà fan diferents activitats com cuina, informàtica, taller de ràdio, teatre o manualitats, entre altres.

Deixa un comentari