L’alcalde de Badalona visita l’associació Comunicart, dedicada a treballar amb nens i nenes amb autisme i la síndrome d’Asperger | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 06/09/2012

L’alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol, i el regidor de Serveis Socials i Salut, David Gómez, han visitat aquest dimecres a la tarda les instal·lacions de l’associació Comunicart, situada en l’avinguda Marquès de Montroig, 193, i dedicada a treballar amb nens i nenes amb autisme i la síndrome d’Asperger.


L’associació desenvolupa principalment un programa intensiu socioeducatiu per a nens i nenes d’entre 3 i 16 anys d’edat amb trastorns d’espectre autista. L’objectiu és aconseguir que aquests nens i nenes potenciïn principalment la comunicació funcional i el llenguatge. A més, es vol millorar la interacció i les habilitats socials, així com l’autonomia i el desenvolupament físic. També s’amplien els seus coneixements acadèmics per afavorir la seva integració en la societat.


L’alcalde ha recorregut les sales educativa i de psicomotricitat, rebent explicacions dels responsables del centre, i s’ha interessat per les activitats que estaven efectuant els nens i nenes. Xavier Garcia Albiol ha considerat molt útil la feina realitzada per Comunicart i ha ofert tot el recolzament municipal perquè puguin tirar endavant la seva tasca.

Deixa un comentari