L’alcalde de Badalona s’ha reunit amb el president de l’Associació Catalana de Municipis | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 19/09/2012

L’alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol, s’ha reunit amb el president de l’Associació Catalana de Municipis, Miquel Buch. En la trobada també hi han participat el secretari general de l’ACM, Marc Pifarré, i el regidor d’Hisenda i Recursos Interns, Ramon Riera.


L’alcalde de Badalona ha explicat que en aquesta trobada institucional s’ha pogut avançar en aspectes que poden repercutir en la millora del funcionament de l’Ajuntament i en un millor aprofitament dels recursos municipals. En aquest sentit, Xavier Garcia Albiol ha dit que “hem explorat la possiblitat de centralitzar a través de l’ACM els consums d’alguns serveis de l’Ajuntament per aconseguir uns costos inferiors als actuals, reduir despeses i beneficiar-se de condicions més avantatjoses”. Xavier Garcia Albiol ha destacat la importància d’aquesta trobada institucional ja que considera que és molt important que Badalona, en la seva qualitat de tercer municipi amb més població de Catalunya, tingui una relació fluïda amb l’entitat que representa el 80% dels municipis catalans. En aquesta línia, Garcia Albiol ha indicat que Badalona recorrerà quan sigui necessari a l’Associació Catalana de Municipis per rebre assessorament en qüestions de matèria municipalista.


Per la seva banda, Miquel Buch ha explicat que l’ACM ha ofert avui a l’Ajuntament de Badalona la carta de serveis de l’entitat municipalista. Buch ha dit que és important que el tercer municipi de Catalunya pugui participar en els serveis que està prestant l’ACM amb l’objectiu d’abaratir els costos. Buch ha recordat que l’Associació Catalana de Municipis té associats 902 ajuntaments, els 41 Consells Comarcals i les 4 diputacions.

Deixa un comentari