L’alcalde de Badalona rep un grup d’onze nens i nenes saharians que estan acollits fins a setembre per famílies de la ciutat | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 21/07/2012

L’alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol, i el regidor de Seguretat, Convivència i Participació, Miguel Jurado, han rebut aquesta tarda al Saló de Plens de l’Ajuntament de Badalona a un grup d’11 nens saharians que durant aquest estiu estan acollits per diverses famílies de Badalona dins el programa “Vacances en Pau” que organitza l’entitat Esabar Saharaui Badalona Cooperación.


Els 11 nens van arribar a la ciutat entre el 4 i el 6 de juliol i s’hi estaran fins a principis del mes de setembre. Entre les activitats que duen a terme durant aquest temps hi ha la participació en un Casal d’Estiu al barri de Bufalà que comparteixen amb 11 nens badalonins.


L’alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol, ha dit als nens i nenes saharians que “Badalona és una ciutat solidària que, tot i trobar-se en una situació difícil, se’n recorda de tots aquells que estan en una situació encara més complicada”. L’alcalde també ha agraït a les famílies acollidores badalonines l’esforç que fan a l’hora d’atendre aquests infants.


Esabar Saharaui Badalona Cooperación fa un any que es va constituir. Un dels primers actes que van dur a terme va ser organitzar l’estiu passat una estada d’un grup de nens a Badalona. També col·laboren amb dues escoles i dos hospitals de Tindouf, als quals subministren material escolar i sanitari, respectivament.

Deixa un comentari