Publicat el 03/11/2021

L’actuació començarà el pròxim mes de març i tindrà una durada aproximada de 12 mesos

L’alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol, ha presentat aquest dimecres als veïns de la zona les obres de les noves rampes mecàniques que s’instal·laran al carrer Juan Valera, situat al barri de Llefià.
La nova infraestructura s’ubicarà en el tram del carrer comprès entre la cantonada de l’avinguda del Marquès de Sant Mori i el carrer d’Àsia. L’actuació, que començarà el pròxim mes de març de 2022 i tindrà una durada aproximada de 12 mesos, compta amb un pressupost de 2.000.000 d’euros finançats per l’Ajuntament de Badalona i l’Àrea Metropolitana de Barcelona.
Durant la presentació davant el veïnat, l’alcalde Xavier Garcia Albiol, ha explicat que “el projecte de les rampes era un compromís del nostre Govern que es farà realitat molt aviat gràcies al treball constant que hem fet a l’Ajuntament i la col·laboració dels veïns i veïnes”. Garcia Albiol ha assegurat que “seguirem treballant de la mà de les associacions dels veïns de tots els barris de la ciutat per millorar diàriament Badalona i donar resposta a les seves necessitats”.

Redacció
Imatge i Font: Ajuntament de Badalona

 

 

Deixa un comentari