L’alcalde de Badalona presenta dimecres 11 el projecte -Bateig de Mar-, promogut per la Diputació de Barcelona i la Federació Catalana de Vela | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 10/07/2012

L’alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol, presentarà demà el projecte ‘Bateig de Mar’, una iniciativa promoguda conjuntament per la Diputació de Barcelona i la Federació Catalana de Vela i que té com a objectiu acostar el món de la vela i el mar als infants. L’acte de presentació es farà dimecres 11 de juliol, a les 12 del migdia, a les instal·lacions del Club Natació Badalona, al carrer d’Eduard Maristany, 5-7 (al davant de l’estació de Renfe). L’alcalde de Badalona estarà acompanyat en la presentació pel vicepresident primer de la Diputació de Barcelona, Alberto Fernández Díaz, i pel president de la Federació Catalana de Vela, Gerard Esteva.


En el projecte ‘Bateig de Mar’ hi participaran més de 1.000 escolars de sis municipis: Badalona, Arenys de Mar, Castelldefels, Cubelles, Sant Andreu de Llavaneres i Vilanova i la Geltrú.


El projecte ‘Bateig de Mar’ s’inclou dintre dels programes que tenen la finalitat de potenciar l’esport en edat escolar, com a mitjà de socialització, relació, salut, joc i convivència. L’objectiu de la iniciativa és apropar el món del mar i de la vela als nens i nenes, a més d’oferir la possibilitat de realitzar activitats esportives en un entorn natural i proper. També es vol potenciar la col·laboració entre els ens locals i les escoles de vela per aprofitar el potencial lúdic i esportiu del litoral barceloní.


L’Ajuntament de Badalona oferirà i difondrà aquest projecte en horari extraescolar als nens i nenes de la ciutat a través dels centres educatius i les seves Ampes. A la nostra ciutat, el projecte el portaran a terme conjuntament el Club Natació Badalona, el Club Nàutic Bétulo i l’Escola de Vela Municipal de Badalona.

Deixa un comentari