L’alcalde de Badalona presenta demà la campanya municipal A Badalona no es llença el menjar a l’hipermercat Carrefour de Montigalà | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 22/01/2013

L’alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol, visitarà dimecres 23 de gener, a les 10 hores, l’hipermercat Carrefour situat al Centre Comercial Montigalà (passeig d’Olof Palme, 28-36). Durant la visita, els responsables d’aquest hipermercat explicaran a l’alcalde de Badalona el sistema que apliquen per evitar el malbaratament dels productes alimentaris i la seva adhesió a la campanya A Badalona no es llença el menjar.


Aquesta campanya té el seu origen en una moció aprovada per unanimitat pel Ple del passat 30 d’octubre on, entre altres coses, es demanava que l’Ajuntament de Badalona establís convenis de col·laboració amb establiments d’alimentació per buscar fórmules per reduir el malbaratament d’aliments.


L’alcalde de Badalona recorrerà l’hipermercat acompanyat pel director del Centre Carrefour Montigalà, Francisco Cortés; el director regional dels centres Carrefour de Catalunya, Jesús Iñarejos, i la responsable de la Fundació Solidària Carrefour, Maria Cid. En el recorregut es visitarà la zona del magatzem on es recullen i transporten els productes destinats al Banc dels Aliments, i la zona de la botiga on hi ha productes, que a partir d’una determinada data, es venen amb un 50% de descompte.
Carrefour Montigalà, fidel al Compromís Social del Grup, recolza aquesta iniciativa alhora que reforça l’acord de col·laboració que ja manté des de fa més de deu anys amb la Federación Española de Bancos de Alimentos (FESBAL), a favor de les famílies en situació de necessitat.

Deixa un comentari